Nieuws

Pirombo Bed & Breakfast viert haar 100ste jaar

Pirombo Noordwijk Bed & Breakfast 100 jaar

7 januari 2020 is het precies 99 jaar geleden (7 januari 1921) dat de villa waarin Pirombo Bed & Breakfast gevestigd is, is opgeleverd.

Hier zie je het houten blokje dat de aannemer Noordwijkse Plug van destijds heeft achtergelaten. Deze bevindt zich nog immer in de mooie bewerkte houten kast in de woonkamer.

Dit jaar gaat de villa dus haar 100ste jaar beleven!

De villa heeft een rijke geschiedenis en veel mooie doeleinden gehad. Zo is het een opvangtehuis voor slachtoffers van de 2e wereldoorlog geweest en hebben de volgende eigenaren moeders en kinderen uit Indonesiƫ opgevangen.

Pirombo Bed & Breakfast Noordwijk
Pirombo Bed & Breakfast Noordwijk 100 jaar

Vanaf de jaren 60 is de villa omgevormd tot bed & breakfast, waarbij Jolanda en Andries Wendt vanaf 1999 uw huidige gastdame en -heer mogen zijn.

Pirombo B&B heeft veel van haar oude elementen behouden, die onder andere te zien zijn in de woonkamer. Hierdoor is de warme sfeer in dit mooi onderhouden huis altijd behouden.

We zijn blij en dankbaar dat wij na al deze jaren de villa nog steeds kunnen openstellen aan gasten van Pirombo Bed & Breakfast. Wij verwelkomen u het komende jaar graag op een feestelijke manier om deze mijlpaal te vieren!

Jolanda en Andries Wendt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *