Uw gastdame en -heer

Uw gastdame en -heer

Jolanda Wendt Andries Pirombo

Hallo lieve gasten! Wij zijn Andries en Jolanda Wendt. Op 21 oktober 1999 zijn wij Pirombo B&B begonnen. De eerste 10 jaren als Hotel Pirombo verzorgden wij ook het avondeten. Vanaf 2010 zijn wij overgegaan op Pirombo Bed & Breakfast. Met het beginnen van Pirombo namen wij een sprong in het diepe, want Andries had hiervoor een sportcafé en was voetbaltrainer en Jolanda werkte als internationaal hulpverleenster bij EuroCross Alarmcentrale en was vertaalster Spaans.

 

We hebben drie kinderen: Emiel, Axel en Jonna, die alle drie opgegroeid zijn in Pirombo B&B. Eén heeft het huis al verlaten en de andere twee kinderen studeren nog. Ze werken niet mee, maar doen wel de deur voor onze gasten open en beantwoorden graag de door onze gasten gestelde vragen.

 

Ons huis zit aan Pirombo B&B vast, en is dus een aaneengesloten ruimte, waardoor we zeer betrokken zijn bij onze gasten en hun doen en laten. Gezelligheid staat bij ons voorop wat blijkt uit het feit dat 80 % van onze gasten ooit weer een keer terugkomt in Pirombo B&B om het Pirombo gevoel nogmaals te beleven.

Pirombo Bed & Breakfast Noordwijk Aquarel

Wij heten u graag binnenkort welkom!